Kurum Kodu : 719379
WEB Adresi : http://sehitpiyadecavussuatcaglar.meb.k12.tr
Adres : Alacakaya merkez

VİZYON
ŞEHİT PİYADE ÇAVUŞ SUAT ÇAĞLAR İLKOKULU öğrencilerimiz bedenen, zihnen, ahlaken ve ruhen dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişsin.Öğrencilerimiz topluma karşı sorumluluk duygusuna, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip olsun.Öğrencilerimiz sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, herkesle diyaloğa açık, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen bir insan olarak yetişsinÖğrencilerimiz ezberci olarak değil anlayarak öğrenen, öğrenmeyi öğrenmiş, aktif ve üretken, eleştirel bakışın yanında çözüm üretebilen, kendine güveni gelişmiş, hayata hazır insanlar olarak yetişsin.

MİSYON
Öğrencilerini, Atatürk ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine, anayasada ifade edilen Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen yurttaşlar olarak yetiştirmektir. Bu doğrultuda ülkemizdeki çağdaş eğitimin ve öğretimin gerçekleşmesi; kültürel ve bilimsel çalışmalara ortam hazırlayarak Türk gençliğinin gelecek zamanlara hazırlanması ile görevliyiz.

Öğretmen Sayısı : 14
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 267
Öğretim Şekli : NORMAL
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30-14:20
Derslik Sayısı : 22 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (8 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : KALORİFER

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 80 km.´dir
Ulaşım : Elazığ merkeze geliş gidiş yapılabilmektedir.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi :

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR