Şehit Piyade Çavuş Suat Çağlar İlkokulu

Vizyon: ŞEHİT PİYADE ÇAVUŞ SUAT ÇAĞLAR İLKOKULU öğrencilerimiz bedenen, zihnen, ahlaken ve ruhen dengeli ve sağlıklı bir şekilde gelişsin.Öğrencilerimiz topluma karşı sorumluluk duygusuna, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip olsun.Öğrencilerimiz sevgi ve hoşgörü iklimini soluyan, herkesle diyaloğa açık, duygu ve düşüncelerini ifade edebilen bir insan olarak yetişsinÖğrencilerimiz ezberci olarak değil anlayarak öğrenen, öğrenmeyi öğrenmiş, aktif ve üretken, eleştirel bakışın yanında çözüm üretebilen, kendine güveni gelişmiş, hayata hazır insanlar olarak yetişsin.

Misyon: Öğrencilerini, Atatürk ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine, anayasada ifade edilen Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen yurttaşlar olarak yetiştirmektir. Bu doğrultuda ülkemizdeki çağdaş eğitimin ve öğretimin gerçekleşmesi; kültürel ve bilimsel çalışmalara ortam hazırlayarak Türk gençliğinin gelecek zamanlara hazırlanması ile görevliyiz.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitpiyadecavussuatcaglar.meb.k12.tr

Adres - Alacakaya merkez

Adres - Alacakaya merkez

Ulaşım Elazığ merkeze geliş gidiş yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 80 km.´dir